![]() ![]() |
Jan 19 2008, 04:52 PM
|
|
![]() Vanna-bī ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 833 Joined: 25-July 07 Member No.: 2 |
Wally_Dog pilnais CID49 Red W810 flašošanas, lāpīšanas un vēl daudz kā gids! Saturs: I: Priekšvārds II: Jēdzieni, kurus jāzin III: Drošības pasākumi IV: Debranding - Padari savu dzīvi vieglāku! V: XS++ - Flašošana - PAVISAM vienkārši [V: 2.2] Sub: Flash izvēlne Sub: Layout.xml VI: SETool 2 Lite - Gribi parunāties par ielāpiem? VI: Tīrā GDFS flašošana VIII: Linki IX: Apslēptās servisa izvēlnes X: Biežāk uzdotie jautājumi RV: 2.0 | Pievienots apraksts par GDFS atjaunošanu [Visi vajadzīgie faili atrodas Wally Dog e-snips mapītē] I: Priekšvārds Sveiki se-nse lietotāji! Vispirms es gribētu izteikt jums savu pateicību - jūs esat tiešām apbrīnojami. Vienmēr, kad man vajadzēja palīdzību, jus palīdzējāt. Jūs visi esat tik pieredzējuši, un ja es nekad nebūtu atradis Se-nse, man nekad nebūtu bijis drosmes sākt kaut ko darīt ar savu telefonu. Vēl vairāk es gribētu pateikties šiem lietotājiem: ibrahim (par palīdzību un atbalstu, kad jau gandrīz neatgriezeniski biju sajājis telefonu), gbrooks un and XS++ komandai (par tik vienkārša flašošanas rīka radīšanu!), the_laser (par SETool2 Lite radīšanu un dažādu problēmu atrisināšanu, kuras radušās no dažiem cilvēkiem SETools sakarā), se-nse_mafia (par dažu ar lāpīšanu saistītu jautājumu atbildēšanu), prada (par lāpīšanas izskaidrošanu), un vēl daudziem citiem no jums, kuri nedarīja daudz, bet atbildēja uz maniem jautajumiem par flash izvēlnem utml. Otrkārt, ja tev nepieder CID49, Red Retail W810 Walkman telefons, tad lūdzu nelasi tālāk. Šis gids ir domāts tikai CID49, Red Retail W810 Walkman telefoniem. Vairums jauno W810 Walkman telefoni tiek izstrādāti ar CID50+ aizsardzību, kura varētu kādu programmu/firmware/ielāpu pārvērst par defektu un bojāt tavu telefonu. Pirms tu sāc kaut ko darīt ar telefonu (esmu pārliecināts, ka nevarat nociesties), es vēlētos jūs brīdināt par dažiem potenciālajiem riska faktoriem. Pirmkārt pastāv iespēja, ka jūs nokārsiet vai nokausiet ( sauciet kā gribat - tulkotāja piezīme ). Lai gan šis gids izskaidros katru soli, lai to novērstu un visus iespējamos labojumus, vienmēr tas nevar tikt labots. Tā kā, ja tas tevi uztrauc pārāk daudz, telefona pielāgošana varētu nebūt priekš tevis. Pateicis šo, es tagad jums stādu priekšā gida II daļu: Jēdzieni, kuri jāzin! II: Jēdzieni, kuri jāzin! Firmware: Programmatūra, uz kuras telefons darbojas ( turpmāk tekstā - FW - tulkotāja piezīme ). Tā sastāv no: GDFS: Šī FW daļa sastāv no dažādiem iestatījumiem, rekvizītiem un vitāli svarīgām sastāvdaļām, kuras nepieciešamas, lai telefons pilnībā funkcionētu. Šīs daļas bojājums automātiski padara telefonu nelietojamu. Šis gids izskaidros, kā izveidot GDFS rezerves kopiju, gadījumā, ja tas tiktu bojāts, lai to varētu atjaunot. Rezerves kopija ir nepieciešama, jo katram telefonam ir sava unikālā GDFS, tas nozīmē, ka nav divu vienādu GDFS. Cita GDFS flašošana, vienalga vai tā būtu "tīra" vai nē, novedīs pie telefona nefunkcionēšanas. FS ( FileSystem ): Šī FW daļa ( turpmāk tekstā - FS - tulkotāja piezīme ) sastāv no visiem telefona failiem (skaņas faili, izvēlnes faili utml.) Katru reizi flašojot jaunu FS, jāveic arī pielāgošana, pretējā gadījumā, telefons uzrādīs kļūdu konfiguracijā. MAIN: Telefona operētājsistēma ( OS ). Bez tās telefons nestrādās. Pēc jaunas MAIN flašošanas nav vajadzības veikt pielāgošanu. Custompack ( Customization, Custompack ): Parasti tā ir mapīte ar failiem, kuri vajadzīgi, lai ielādētu vai aktivizētu telefona FS. Bez tās telefons pēc ieslēgšanas uzrādīs konfigurācijas kļūdu. Katru reizi, peč FS flašošanas, ir jāflašo arī Custompack. Pēc jaunas MAIN flašošanas nav vajadzības flašot CustomPack. Pēc MAIN un FS flašošanas reizē, arī ir jāflašo CustomPack, jo tu flašoji FS. XS++: Ļoti noderīga programma, un ar to ir viegli flašot. Personīgi es dodu priekšroku XS++, jo kā jau daudzi cilvēki ir teikuši SeTools2 ir GUI mīnu lauks - visas pogas ir saspiestas kopā, tādējādi pie neuzmanības un nepareizās pogas nospiešanas var nobeigt telefonu. XS++ ir primārais Debrandig rīks, jo ir iespējams flašot MAIN, FS un CustPack ar vienu piegājienu. Šis gids stāsta par XS++2.x, ar atjauninātiem "loaders", kuri noved pie ātrākas pielāgošanas. Bruteforce Hacking: Metode, lai piekļūtu telefona FS, visās XS++ versijās zem v2.x. Ar šo metodi XS++ mēģinātu iekļūt telefonā vienkārši minot ta paroli. Jāpiebilst, ka ši metode aizņem no 4-6 stundām. Šo metodi tagad vairs nelieto. Break-in: Metode, lai piekļūtu telefona FS, nosūtot break-in "loaderus", tādējādi pilnībā apejot paroles. Šī metode ir vairākkārt ātrāka par Bruteforce Hacking. Flashing ( LV - flašošana ): Vairums cilvēku flašošanu saprot kā kaut kā pievienošanu telefonam. Tā nav. Flašošana nozīmē kaut kādu datu ierakstīšanu atmiņā nevis augšupielādēšanu. Šis process notiek "pa tiešo", tā kā nav vajadzības apiet jebkādas paroles. tas parasti aizņem no 1 līdz 7 minūtēm, atkarībā no flašošanas apjoma ( tulkotāja piezīme - failu izmēra un metodes ). Unbranding: Process, kurā tiek flašota standarta MAIN, standarta FS un standarta CustPack, lai noņemtu visu, ko telefonā uzlicis tavs operātors (Cingular, Fido, Orange, T-Mobile, Rogers utml.) Šo procesu dēvē arī par "Debranding". SETool 2 Lite: SETool 2 Lite ir ārkārtīgi attīstīta telefona servisa programma, kuras autors ir Se-Nse lietotājs vārdā “the_laser”. Šis gids, SETool 2 Lite lietos tikai priekš GDFS rezerves kopijas and lāpīšanas. Kā izteicies the_laser , “šis rīks nav priekš neaptēstajiem”, citiem vārdiem sakot, esi 100% pārliecināts par to, ko spied. Patch (LV - ielāps): Koda daļa, kura tiek ierakstīta vai nu GDFS, vai nu MAIN. Parasti ar ielāpiem panāk telefona darbību atbilstoši lietāja vēlmēm. DCU-60 kabelis: Standarta datu kabelis, paredzēts datu sūtīšanai starp datoru un telefonu. Šis nav "Cruiser kabelis" Cruiser kabelis/Fighter kabelis: Kabelis, kuru lieto telefonu servisam. Tas netiks lietots šinī gidā. USB Flash Driver: Draiveris, kurš jāinstalē tavā datorā, lai darbotos SETool 2 Lite un XS++. Parasti tā nosaukums ir “ggsemc”. III: Drošības pasākumi Katru reizi, kad kaut ko dari ar telefonu var rasties neparadzētas problēmas. Tādēļ jādara sekojošas lietas, lai tas nenotiktu: Instalē USB draiverus savā datorā. Instalācijas gids: 1. Lejupielādē draiverus uz sava datora un atarhivē kādā viegli pieejamā vietā ( piemēram, uz darbvirsmas vai "my documents" ) 2. Izslēdz telefonu. 3. Pievieno DCU-60 kabeli datoram. 4. Izņem un ieliec atpakaļ telefona batereju. 5. Turor nospiestu "C" taustiņu, pievieno telefonu kabelim. 6. Gaidi, kamēr parādīsies vednis, tad izvēlies "Install from a list or specified location.", un tad norādi mapi, uz kuru tu atarhivēji draiverus. No TopSony, skaidrībā ticis wally_dog SIM karte un Memory Stick pro Duo izņemtas no telefona. Batereja uzlādēta līdz 100% ( tulkotāja piezīme - vismaz 80% ). Faili no Wally Dog e-snip mapītes (viss, kas tev būs vajadzīgs, ieskaitot katru "debrand'oto" Custompack) IV: Debranding - Padari savu dzīvi vieglāku! Pirms veikt kādas izmaiņas telefonā padarīsim "modding'u"/flašošanu vieglāku, aizvācot visus nevajadzīgos operatora uzlabojumus! ( Debranding noņems dažas telefona iespējas - tās, kuras uzstādija oprātors. Pēc Debranding, tev vajadzēs atjaunot WAP un MMS iestatījumus. Tādēļ ej uz http://sonyericsson.com/support lai uzzinātu vairāk ( strādājošu LV operātoru iestatījumu tur nav - tulkotāja piezīme). ) V: XS++ - flašošana pavisam vienkārši! Tagad mēs "Debranding'osim" telefonu. Vispirms pārliecinies vai esi izpildījis III daļu: Drošības pasākumi. Kad tas izdarīts, aizver visas programmas un atver XS++. Pievieno telefonu: 1.Nospied Start/Connect 2.Turot nospiestu "C taustiņu, pieslēdz telefonu kabelim". 3.XS++ savienosies ar telefonu, un uzrādīs dažādu informāciju par telefonu - krāsu, FW versiju utml. 1.Tagad tev vajadzētu būt "Flash" sadaļā. Pievieno savus MAIN un FS failus + ieliec ķeksi pie "Customize File System", kur izvēlies savu CustPack . Pārleicinies, ka es atarhivējis visus failus un neflašo *.rar! Ja tava CustPack nebija sarakstā, tad tev to vajadzēs lejupielādēt , un tad pievieno to XS++ šādi: 1. izveido šādu mapīti ( vienalga kur - autora piezīme ) : tpa/preset/custom 2. iekš /custom, iemet failus no sava CustPack (vajadzētu būt "hook" failiem un customize.xml) 3. XS++ mapītē ir mape "own_custpack", bez "" 4. Ieliec tpa/preset/custom mapi iekš own_custpack mapes 5. Tagad programmā pie CustPack izvēles w810 vietā, jāizvēlas own_custpack 6. tagad tu esi izvēlējies savu CustPack! [Piezīme: Pēc "debranding", viss telefona saturs pazudīs, tādēļ parkopē visu uz sim un uz memory stick.] Tagad ievelc dziļu elpu un gatavojies, jo pēc flašošanas tev būs vēl labāks w810 nekā līdz šim. Spied "Flash", un XS++ sākds darbu =D Drīz, atjaunoto "loaderu" dēļ, "debranding" process jau būs beidzies. Kad tas notiks izslēdzt XS++, atvieno telefonu no kabeļa ( ja iespējams - caur zaļo ikonu pie pulkstņa ), izņem batereju, pagaidi 10 sekundes un liec atpakaļ. Flash Izvēlne Tagad, kad mums ir tīrasiņu telefons... ieliksim dažas flash izvēlnes. Tās sastāv no .swf (izvēlne) un motīva (.thm). Lai izvēlne darbotos, tev ir jāaugšupielādē *.swf uz tpa/preset/custom/desktop/system/flash caur FSX: 1.Savieno telfonu ar XS++ (tagad jau tev vajadzētu būt profiņam) 2.Uzklikšķini uz FSX. 3.XS++ mapītē ir mape "files_to_upload": tajā ir jāizveido sekojošas mapes - tpa/preset/custom/desktop/system/flash/ un izvēlnes *.swf jāieliek tur. 4.Augšupielādē to ar XS++ un tev būs jaunas flash izvēlnes! [Piezīme: XS++ parasti pakaras pie Activating GDFS uz dažām minūtēm (parasti uz 2 vai 3), tā ka tas ir normāli] Tagad, kad tev jau ir dažas flash izvēlnes Wally Dog iesaka lejupielādēt kādu Flash izvēlņu paku ( flash menu pack ) (satur .thm failus, .swf failus, un vajadīgie direktoriji jau ir izveidoti), tā, lai visi ceļi *.thm failā ir pareizi. Tās var viegli atrast Google, tomēr, ar laiku tās tiks ievietotas pie linkiem =D Layout.xml ......... Noņemsim operātora logo no gaidīšanas režīma ekrāna =D. Ej uz Wally Dog e-snips mapi, un lejupielādē NoOperatorLogo_W810_Layout.rar. Atarhivē to un ieliec files_to_upload mapē. Augšupielādēšnas process tāds pats, kā ar flash izvēlnēm. Pēc ieslēgšnas telefonam vairs nebūs operātora logo! Ja kaut kas noiet greizi un tev atkal vajag operātora logo, lejupielādē Default_W810_Layout.rar no Wally Dog e-snips mapes, un augšupielādē to telefonā. VI: SETool 2 Lite - parunāsim par ielāpiem? Šī daļa nav obligāta, jo ielāpi tiek rakstīti, lai telefons funkcionētu savādāk nekā pēc noklusējuma. Ja tev patīk tavs telefons tāds, kāds tas ir tagad, izlaid šo daļu. Bet, ja vēlies no tā kaut vai vairāk vai vienkārši padarīt tā lietošanu ērtāku un praktiskāku, tad lasi tālāk. Ņem vērā, ka neuzmanīgas rīcības rezultātā var saplēst telefonu. Atver SETool 2 Lite. Atšķirībā no XS++, kurā vispirms nepieciešams pievienot telefonu, SETool 2 Lite ļauj noteikt ko darīt vēl pirms pievienošanas. Tātad, lai novērstu nepatīkamus pārsteigumus uztaisīsim GDFS rezerves kopiju. Augšpusē pie "Phone Type" norādam savu modeli. Kreisajā pusē, starp pogām redzēsi pogu “Read GDFS”. Klikšķis un pievienojam telefonu kabelim turot nospiestu taustiņu "C". SETool 2 Lite tagad šo to padomās, šo to pateiks līdz nonāks pie “PROGRAMMING FLASH”. Kad tas teiks "Unplug the cable utt.", atvieno telefonu, izņem batereju, ieliec to atpakaļ un turot nospiestu "C" spied “READY” pogu pieslēdz atpakaļ pie kabeļa. "C" var laist vaļā aptuveni pēc 2 sekundēm. SETool 2 Lite tagad nolasīs tavu GDFS, informējot par pašreizējo operāciju, piemēŗam, “Getting GDFS Chunk” utt. Kad tas būs nolasījis tevu GDFS, vari spiest “Quit”. Ja neesi drošs vai tas ir beidzis darbu, tad vienkārši atstāj to savā nodabā uz kādām 10 minūtēm. Kad būsi beidzis izņem batereju uz 20 sekundēm. Tagad pati "lāpīšana". Te! Iekš MISC. lauciņa norādi vēlamo .vkp failu. Kad tas ir izdarīts, spied "Write Script", nevis "Write GDFS". Tālāk seko intrukcijām gluži kā pie GDFS kopēšanas. Kad uzdos jautājumu Yes vai No, spied No. Atbilde Yes dzēsīs ielāpu, ja gadījumā būsi pārdomājis. Pavisam drīz operācija tiks pabeigta. Izņem batereju, nogaidi aptuveni 20 sekundes, ieslēdz telefonu un pārbaudi vqai konkrētais ielāps darbojas. Ja kas noiet greizi ar ielāpu, tad, lūk, vienkāršs paņēmiens kā visu salikt atpakaļ. Vienkārši atkārtot visu tikai No vietā spiest Yes, un ielāps tiks dzēsts. Ja telefons joprojām atsakās strādāt, tad ieraksti iepriekš saglabāto GDFS. Ja notiek ļaunākais, tad līdz ar GDFS ieraksti arī pa jaunu MAIN. Gida sākumā solījos pastāstīt par ielāpu, ar kuru atbloķet telefonu. Paldies vickmaker un zoyd, par konsultācijām. CODE SETool var būt mulsinošs iesācējiem, tādēļ šeit ir soli pa solim instrukcija, kura nodiktēs, ko darīt. Atvērt SETool ------- Izvēlēties W810 pie Phone Type ------- Pievienot failus, tiem paradzētajos lauciņos. ------- Vēlreiz visu pārbaudīt, pirms turpināt. ------- Piespiest konkrētajai darbības sākšanai paradzēto pogu ------- Pievienot kabelim telefonu, turot nospiestu "C" taustiņu ------- SETool ziņo PROGRAMMING FLASH, un tad liek atvienot telefonu, izņemt un ielikt batereju. Spied READY un pievieno atpakaļ turot nospiestu "C" taustiņu ------- SETool pabeidza visas operācijas, un līdz ar to Quit poga kļuva aktīva. Spiest Quit un atvienot telefonu no kabeļa. *orģinālierakstā pieejams *.rar fails ar daudziem ielāpiem. VII: Tīrā GDFS flašošana Cerams, ka tev nenāksies lasīt šo sadaļu. Tomēr, ja tu esi bojājis savu GDFS un tev nav rezervers kopijas... šim vajadzētu atrisināt problēmu. Cerams, ka tev jau ir SETool2 Lite... Ja nē, tad lejupielādē to un Clean_W810_GDFS.rar no manas e-Snips mapītes. Tagad seko šiem soļiem: 1. Iekš SETool2 Lite, pievieno GDFS failu (izvilkt no *.rar faila!) pie MISC. lauciņā. 2. Spied Write GDFS, un tad pievieno telefonu, kā tas ir aprakstīts augstāk lāpīšanas sadaļā. 3. SETool2 Lite ierakstīs GDFS failu. 4. Pēc tam, atvienojies no SETool2 Lite. Tad, spied Repair/Unlock pogu iekš SETool2 Lite, un pievieno atpakaļ telefonu. 5. GDFS "unlocking" liks tam strādāt uz tava telefona =D Cerams, ka tagad tavs telefons strādā... (varētu būt nepieciešams pārflāšot MAIN, FS un CustPack) AUGSTĀKMINĒTĀS DARBĪBAS JĀVEIC TIKAI KĀ PĒDĒJAIS MĒĢINĀJUMS ATDZĪVINĀT TELEFONU!!! VIENMĒR VISPIRMS PAMĒĢINI ALTERNATĪVĀS METODES! VIII: Linki Topsony CDA saraksts (Ielūkojies lai uzzinātu, kādu FW un CustPack tu lieto) Parāda, kādas valodas ir iekš kādas Firmware/Custompack XS++ oficiālais ieraksts [Lejupielādēt XS++ no šejienes!] Mana eSnips mapīte IX: Apslēptās servisa izvēlnes Nodomāju pievienot arī šīs... ar šīm izvēlnēm tu vari redzēt savu telefona statusu, programmatūras, CustPack un daudz ko citu, kā arī testēt telefonu. Personalizēt (Ļauj aplūkot atslēgas: tīklam, tīkla "subset", SP, "Corporate"): < * * < Servisa (ietver iespējas: Servisa info, Servisa testi, Teksta piezīmes): > * < < * < * > ir kontrolsvira (džoistiks) pa labi < ir kontrolsvira pa kreisi * ir "*" taustiņš X: BUD Šajā sadaļa centīšos atbildēt uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Es ierakstīju GDFS, kuru lejupielādēju no TopSony... tagad tas pat neslēdzas iekšā!!! Atbilde: NEKAD neraksti GDFS, kas nav no tava telefona neatkarīgi no tā, ko tev ir teikuši ( izņēmums tīrais GDFS). Tas tikai pasliktinās situāciju. Vienmēr ieraksti GDFS, kurš ir no tava telefona saglabāts. Kas notiks, ja es telefonam veikšu "debranding"? ANSWER: "Debranding", manuprāt, padara telefonu daudz labāku nekā tas bija pirms tam. "Debranding" vienkārši runājot nozīmē aizvākt visas operātora drazas, piemēram, interneta pārlūka vietā ir links uz operātora mājas lapu. "Debranding" . Īsāk sakot, "debranding" padara tevu telefonu OEM ( Original equipment manufacturer -> orģinālu, tādu, kādu to izplata ražotājs ) . Bieži dzird, ka FAR + SEFP metode ir ātrāka... Kas tas ir un kādēļ tas ir ātrāk? Atbilde: FAR + SEFP ir ļoti spēcīgs failu pārvaldnieks priekš telefona. FAR Manager ir File Manager taisīts priekš ierīcēm. den_po izstrādāja metodi kā piekļūt telefonam, izmantojot SEFP pluginu. SEFP lieto viltus MAIN failu, kas ļauj FAR piekļūt telefonam. Iemesls, kādēļ šis gids nesatur pamācību kā rīkoties ar FAR + SEFP ir tāds, ka ir parāk daudz lietu, ko var izdarīt nepareizi ( iziet nepareizi, nospiest neīsto pogu, izdēst neīsto failu u.c. ), tādēļ, es uzskatu, ka XS++ ir ātrāks un drošāks. Kādēļ XS++ nav eSnips mapē? Atbilde: Tā ka XS++ tiek pastāvīgi atjaunināts, sadaļā "Linki" pievienoju adresi, kur vienmēr varēs lejupielādēt jaunāko programmas versiju. Pēc flašošanas telefons ieslēdzas un mirgo balts ekrāns... tad tas (dažādas dzīvibas izpausmes) Atbilde: Tu esi A: bojājis savu GDFS failu vai B: flašojis nepareizo failu telefonā. Vienkāršākais un rekomendējamais veids, kā to novērst ir veikt pilnu visu failu pārrakstīšanu (MAIN, FS, and Custompack). Cerams, telefons strādās, kad to ieslēgs. Ja nē, tad tavs GDFS ir bojāts. Ja tev ir GDFS kopija, tad... urrāā! - vienkārši salabot. Vienkārši flašo to telefonā izmantojot XS++ vai SETools 2 Lite. Abi ir viegli un ātri. Ja tev nav savas GDFS kopijas, tad lasi sadaļu "Tīrā GDFS flašošana". ----------------------------------- Šo gidu sarakstījis wally_dog no SE-NSE foruma. Ja šis gids tiek pārpublicēts citā forumā vai interneta vietnē, tad tas nedrīkst tikt mainīts un tev ir jāprasa atļauja wally_dog. Visticamāk, tev tāda tiks dota. ----------------------------------- LSEF saņēma atļauju rakstu pārbublicēt un tulkot uz latviešu valodu. Tulkojums: qep Ieraksta orģināls: šeit. |
|
|
|
Feb 11 2008, 12:40 AM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 107 Joined: 25-July 07 Member No.: 1 |
Zvērīga pamācība
-------------------- Pirms taisi jaunu topiku apskati sho.
|
|
|
|
Feb 11 2008, 01:31 AM
|
|
![]() Vanna-bī ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 833 Joined: 25-July 07 Member No.: 2 |
man ir paranormāls slinkums iztulkot pārējo >< bet es saņemšos, neceliet brēku
|
|
|
|
Apr 5 2008, 12:27 PM
|
|
![]() Ņooobs ![]() Group: Biedri Posts: 37 Joined: 1-April 08 Member No.: 256 |
Sveiki! Man ir šis telefons: w810i. Es gribētu lai manam telefona būtu skaļaka skaņa no skaļruņa un lai labāk ietu dažas 3D spēles.. Par to skaļruni es zinu ka var pataisīt skaļāku, bet vai var panākt lai labāk 3D iet?
Nu vēl man ir daži jautājumi: 1) III punktā rakstīts: 1. Lejupielādē draiverus uz sava datora un .... Kur es varu dabūt šod draiverus un vai man ir nepieciešami specijālie draiveri priekš sī mobīlā? 2) V punktā par debranding'ošanu: Pievieno savus MAIN un FS failus ..... Kur es tos varu dabūt?, 3. XS++ mapītē ir mape "own_custpack".... man ir XS++ v3.1 un tur nav nekādu mapju tikai XS++.exe un XS++.log... Es vienkārši gribu visu pārliecināties 100% pirms flashoju kaut ko savā telefonā, jo bail ka sabojāšu telefonu un nekā vairs nebūs.. Paldies jau iepriekš!!! -------------------- ![]() Es mīlu savu w810i Ar 2GB memory stick. |
|
|
|
Apr 5 2008, 01:09 PM
|
|
![]() Gatavs darbam.... ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 225 Joined: 1-December 07 Member No.: 124 |
nekas, es ar pirmaja reize dienu nostaigaju bez telefona lidz iemacijos visu salikt pareizi
skanu tiesham var dabut labak, ar skanas draiveriem, par spelem, varbut tas ka bus jaunakas versijas FW palidzes, bet manuprat liela atskiriba nebus. manuprat vislabakiais variants ir nokacat netmaniack's pc suite, un tur bus vis vajadzigais, ari draiveri. (netmaniacks's PC suite lejuplade) Main un Fs var dabut (seit) , domaju ka mapiti ar "own_custpack" nosaukumu tu pac macesi uztaisit, jataisa turpat kur xs++.exe fails. un pasus coustpack failus var dabut (seit) . nu ja tu neieflashosi cita modela failus piemeram s500 -------------------- ![]() My phones: w910 | k750& w800 | S500& w580 | w580 | z530 ![]() |
|
|
|
Apr 6 2008, 07:59 AM
|
|
3D īpaši ātrāks nepaliks gan. atšķirībā no FW , FPS mainās pa kādiem 2-4 fps.
Es gan nezinu, kura ir tā "ātrākā" firm |
|
|
|
Apr 7 2008, 07:58 PM
|
|
![]() Ņooobs ![]() Group: Biedri Posts: 37 Joined: 1-April 08 Member No.: 256 |
3D īpaši ātrāks nepaliks gan. atšķirībā no FW , FPS mainās pa kādiem 2-4 fps. Es gan nezinu, kura ir tā "ātrākā" firm nu žēl būs jātestē visi pēc kārtas -------------------- ![]() Es mīlu savu w810i Ar 2GB memory stick. |
|
|
|
Apr 7 2008, 09:20 PM
|
|
omg good luck.
uzreiz iesaku benchmarku - 3DMark J2me versiju. Seclub.org varēja novilkt |
|
|
|
Jun 25 2008, 02:39 AM
|
|
|
Ņooobs ![]() Group: Members Posts: 35 Joined: 16-December 07 Member No.: 136 |
Kāds labs un palīdzīgs tautietis nevarētu iemest tiešu download linku priekš tiem MAIN un FS failiem un CustPack, jo mājaslapas ir rus valodā un nez ko tur īsti ņemt...bailes novilkt ne to.
A vispar qep tīri ne ko esi pacenties ar šito instrukciju....malacis! |
|
|
|
Jun 25 2008, 01:14 PM
|
|
Kāds labs un palīdzīgs tautietis nevarētu iemest tiešu download linku priekš tiem MAIN un FS failiem un CustPack, jo mājaslapas ir rus valodā un nez ko tur īsti ņemt...bailes novilkt ne to. A vispar qep tīri ne ko esi pacenties ar šito instrukciju....malacis! jāpabeidz tulkot vēl runājot par tavu linku: http://tblatvia.bmx.lv/sony_ericsson/w810/ |
|
|
|
Feb 21 2009, 01:37 PM
|
|
|
Ņooobs ![]() Group: Biedri Posts: 8 Joined: 18-January 08 Member No.: 169 |
eee tā esnips mape ir tiukša varbūt ir kāds cits links kur ti visu nokačāt
|
|
|
|
Feb 21 2009, 08:09 PM
|
|
Topsony CDA List (Check this to see what Customization Pack and Firmware you use)
Tells you what language comes in what Firmware/Custompack XS++ Official Thread [Download XS++ from here!] Thanks to BOXSTr for the file hosting! Sony Ericsson <a href="/products/W810">W810 Acoustic Drivers</a> Sony Ericsson <a href="/products/W810">W810 Camera Drivers</a> Sony Ericsson <a href="/products/W810">W810 Firmware</a> Sony Ericsson <a href="/products/W810">W810 Layouts</a> SETool 2 Lite Sony Ericsson <a href="/products/W810">W810 Misc. Files [GDFS, Patches, USB Flash Driver</a> SE-Theme Tools 1.0 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 03:37 PM |